הוא ניתן לשליטה מרחוק באמצעות מגוון שלטים כולל מערכת ראש IR, חיבורי GPIO ו-RS232 ואפילו כבל רשת ושליטת אינטרנט. ממשק מבוסס אינטרנט חכם זה מאפשר למשתמש לשלוט על המערכת בצורה מלאה, מקביעות תפריט ועד הנעה והפעלה-חמה - ישירות מתוך דפדפן אינטרנט ואפילו סמארטפון ומכל מקום!
תכונה זו מאפשרת גישה מלאה לנגן המצוי במיקום מרוחק או שההתקנה אינה נגישה בקלות, וגם לאפשר לאיש תחזוקה או מנהל להפעיל ולשלוט ממקום אחר באופן מיידי.
חזית ה-DN-700C תוכננה לשימוש נוח בסביבה מקצועית, היכן שגישה קלה למקורות האודיו ופקודות הנעה הינן חיוניות, ומכאן שכוללת גם 5 לחצני hot start המעניקים גישה ישירה לקבצי אודיו ספציפיים, קיו לאודיו, פלייבק תוכנית וצג OLED בהיר הציג גם חיווי של מצבי הפעלה שונים וסיומם.
למכשיר מצורפת תוכנת הניהול Product Manager המאפשר שליטה מרכזית על כמה נגנים ממחשב אחד באמצעות הרשת. עם גישה מלאה ל-Web Remote כמו גם ליכולת כיבוי/הדלקה מתוכנתת מרחוק למכשיר בודד או לכמה כקבוצה.
פונקציות נוספות ניתנות באמצעות האפליקציה Pitch Control של דנון אותה ניתן להוריד, ולהפעיל פונקציות השמעה ושליטה דרך iPhone/iPod ישירות ממסך המגע.
מגיע בזיווד 1U, כולל חיבור USB בחזית להתקני שמע זמינים ואחסון בגישה קלה, תומך בכל הפורמטים הפופולריים באודיו, וכולל נגן CD נטען חזיתית להשמעת תקליטורי אודיו או MP3